Смартфони серії Huawei P50 отримають рекордний 200-кратний зум

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал GizChina, пославшись на пост відомого інсайдера в китайській соціальній мережі Weibo, пише, що в лінійку смартфонів Huawei P50 будуть встановлені чіпсети Kirin 9000 і Kirin 9000E. Також очікується, що новинки будуть дещо легшими і тоншими, ніж флагмани поточного покоління – Huawei Mate 40, Mate 40 Pro і Mate 40 Pro +.

У базовій версії ми побачимо екран з частотою оновлення 90 Гц, а топовому варіанту дістанеться дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Якість панелей буде таким же високим, як і у Xiaomi Mi 11. В основних модулях камер буде стояти оптика від Leica. Що стосується самих датчиків, то імовірно, вони будуть такими ж, як і в серії Huawei Mate 40, ось тільки цифровий зум буде 200-кратним.

Крім того, вже є інформація про підтримку швидкісної провідної зарядки потужністю 66 Вт. Не забули і про бездротову: тут вона на 50 Вт. У Huawei також допускають можливість впровадження зарядки на 135 Вт, що безумовно підійшло б краще для нового флагмана, але остаточне рішення поки не прийнято.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї смартфони серії Huawei P50 будуть управлятися операційною системою Harmony OS. Що стосується глобальних версій, то в них швидше за все буде встановлена ​​все та ж Harmony, хоча джерело не виключає можливість побачити Android 11 на борту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.