Майбутній флагман Honor V40 показали поруч з Huawei Mate 40 Pro

Раніше в мережі з’явилося чимало чуток про перший смартфон Honor як самостійно бренду – Honor V40. Тепер же інсайдери опублікували фотографії, на яких новинка знаходиться поруч з флагманом Huawei Mate 40 Pro.

Зображення опублікував користувач Twitter під ніком RODENT950, який добре відомий своїми попередніми витоками невишедшіх пристроїв. Судячи з наявних фотоматеріалів, новинка Honor буде сильно нагадувати своїм основним блоком камер лінійку Galaxy S21. При цьому сам задній блок буде подвійним: місцями матовим, місцями переливаються глянсовим.

Нагадаємо, що судячи за наявними даними, в основу Honor V40 ляже процесор MediaTek Dimensity 1000+. При цьому пристрій також отримає 6,72-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Основна камера смартфона буде складатися з декількох модулів, частина з яких отримає роздільну здатність 50, 8 і 2 Мп, в той час як селфі-камера отримає модулі на 32 і 16 Мп. Ємність акумулятора смартфона складе 4000 мАг, буде підтримка 66 Вт провідний зарядки.

Початковою датою анонса вважався сьогоднішній день – 18 січня – але, судячи з найсвіжішими даними від самої компанії, презентація була перенесена на 22 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я