Названі терміни повернення сервісів Google на смартфони HONOR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того як в 2019 році проти HUAWEI були введені санкції з боку США, власники фірмових пристроїв компанії втратили доступ до магазину додатків Google Play та інших сервісів Google. Після становлення HONOR в якості самостійної компанії, користувачі зможуть повернутися до звичних додатків – згідно з недавнім інсайдерської звіту, відбудеться це вже скоро.

За інформацією видання «Комерсант» з посиланням на близькі до компанії джерела, смартфони, які будуть представлені на ринку в якості продукції незалежного бренду, позбудуться магазину додатків HUAWEI AppGallery. Очікується, що його замінить Google Play Market – проте представники HUAWEI, HONOR і Google від коментарів відмовилися.

Анонс оновленої серії фірмових смартфонів, як стверджують журналісти, відбудеться навесні поточного року, в тому числі і в Україні. Раніше HUAWEI і HONOR провели відповідний розподіл продукції в своїх офіційних інтернет-магазинах, позиціонуючи себе як незалежні компанії. Крім того, після здобуття незалежності HONOR приступив до активних переговорів з американським Чіпмейкер Qualcomm на предмет закупівлі процесорів з підтримкою мереж п’ятого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.