Топ-4 корисні фішки камери на iPhone з iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захоплюєтеся мобільного фотографією? Якщо у вас айфон з підтримкою iOS 14 , то ця невелика інструкція для вас. Нижче ми розповімо про супер-корисних фішки, які дозволять вам стати справжнім профі при використанні програми «Камера».

Зйомка відео в фото-режимі

Тепер не обов’язково перемикатися на окремий режим зйомки відео. Все можна зробити прямо з меню «фото». Це зручно і правда економить час. Просто затисніть кнопку спуску затвора і почнеться зйомка відео. Зверху таймер (як в повноцінному режимі «відео»).

Якщо не хочете тримати кнопку? Просто пересуньте її вправо. Так, працює така фішка тільки на айфонах, починаючи з iPhone XS .

Зйомка фото і відео бічною кнопкою

Відео та фото можна зняти за допомогою бічної кнопки зменшення гучності. Просте натиснення робите фото, затискаєте – вуаля, ви знімаєте відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серійна зйомка

Серійна зйомка тепер можлива за допомогою затиснення кнопки збільшення гучності. Але спочатку включіть цю фішку в «Налаштуваннях» → «Камера».

Зміна якості відео майже миттєво

Дивимося вгору, вправо. Там два пункти – для зміни роздільної здатності і для зміни частоти кадрів. Зручно. Більше не потрібно лізти в налаштування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.