Смартфони

iPhone 13 може отримати вбудований в екран Touch ID разом з Face ID

Share

За попередніми чутками, від лінійки iPhone 13 не очікували якихось серйозних нововведень, але схоже тепер одне точно буде. Йдеться про вбудований в екран сканері відбитків пальця.

Буквально на днях Qualcomm анонсувала вдосконалений сенсор, який став швидший і точніший, схоже Apple вирішила не відставати і впровадити схожий сенсор в iPhone 13.

За даними Bloomberg, Apple тестує екранний сенсор для iPhone 13. Нагадаємо, агентство Bloomberg повідомило про аналогічний біометричний вирішенні для iPhone серії 2020 року, але в iPhone 12 ми цього не побачили. В цьому році Apple може вперше запропонувати вбудований Touch ID разом з Face ID, що дає користувачам можливість розблокувати свої пристрої двома способами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті не йдеться, чий саме сенсор може використовувати Apple, але все натякає на використання рішення Qualcomm. 3D Sonic Sensor Gen 2, новий сенсор Qualcomm, буде на 50 відсотків швидше і на 77 відсотків більше, ніж сенсор першого покоління. Перевага такого сенсора в тому, що зона зчитування збільшиться і користувачеві не доведеться прикладати палець до строго певній зоні, точніше ця зона буде більше.

Можливо, саме тому аналітик Мінг-Чі Куо згадав, що у серії iPhone 13 буде товстіший корпус. Але це може бути пов’язано батарей більшого розміру. Куо також детально розповів про перехід Apple на екранний Touch ID для моделей iPhone 13 ще в кінці 2019 року. Аналітик рідко помиляється, тому цілком ймовірно, що дане нововведення буде застосовано в iPhone 13.

Однак повної впевненості немає і технологію можуть застосувати тільки в 2022 році. Так що поки залишається тільки чекати результатів тестувань і нових витоків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024