Експерти порівняли Xiaomi Mi 11 з iPhone 12 Pro Max у фотоможливостях

На презентації флагманського Mi 11 компанія Xiaomi неодноразово порівнювала його з iPhone, особливо в плані камери. Тепер же в мережі вже з’явилися огляди і порівняння якості зйомки кращого на сьогоднішній день смартфона китайської фірми і топового «яблучного» апарату.

Автор YouTube-каналу Frankie Tech провів порівняння камер Xiaomi Mi 11 і Apple iPhone 12 Pro Max – кращих смартфонів обох компаній, що доступні зараз на ринку. Справедливості заради, камера iPhone 12 Pro Max за якістю в режимі автоматичної зйомки незначно відрізняється від більш доступних iPhone 12 Pro і навіть iPhone 12. 

На перший погляд фотографії дуже схожі між собою, за винятком тільки більш холодних відтінків у Xiaomi Mi11 і теплих – у iPhone 12 Pro Max. Однак при наближенні в більшості випадків знімки з iPhone виявляються більш деталізованими. І це незважаючи на 108-мегапіксельну камеру в Xiaomi Mi 11, тоді як в розпорядженні конкурента всього 12 Мп. Ще одна явна відмінність – більш широкий динамічний діапазон у iPhone 12 Pro Max, що особливо добре видно по структурі поверхонь і неба, на якому куди менше засветов від сонця. 

З чуток, скоро Xiaomi представить Mi11 Pro. Його порівняння з апаратами Apple буде куди цікавіше: очікується і камера краще, і ближча ціна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.