Розкрито аксесуари для нових флагманів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо про плани Samsung прибрати зарядні пристрої з комплекту поставки нових флагманів Galaxy S21. Відповідно до інформації, компанія не залишить користувачів без зарядок, а підготує до випуску нові моделі. Правда, продаватися вони будуть окремо.

Як повідомляється, разом з флагманськими смартфонами Samsung представить розсип нових аксесуарів до них. Зокрема, компанія продемонструє станції бездротової зарядки. Вище показана модель Samsung Wireless Charger Pad Duo EP-P4300, розрахована на одночасну зарядку смартфона або бездротових навушників і смарт-годин. У першому випадку подається потужність складає 9 Вт, а другому – 3,5 Вт.

Модель Samsung Wireless Charger EP-P1300 призначена тільки для зарядки смартфона або бездротових навушників. Максимальна вихідна потужність складає 9 Вт, а з пристроями Apple буде обмежена 7 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, спеціально для Galaxy S21 Ultra буде випущений спеціальний чохол з кріпленням під стилус S Pen, що підтверджує його підтримку новим смартфоном. Буде також аналогічний варіант чохла-книжки з невеликим вікном для швидкого перегляду часу, повідомлень та інформації про вхідний дзвінок на екрані.

Нагадаємо, що презентація нових пристроїв Samsung відбудеться вже завтра, 14 січня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.