Смартфони

Інсайдер: покупці Huawei P50 зможуть вибирати між HarmonyOS і Android

Share

Чутки про ключові особливості смартфона Huawei P50 поповнив свіжий звіт, пов’язаний з програмним забезпеченням майбутньої новинки компанії. Згідно мережевих джерел, флагманський гаджет все ж отримає фірмову прошивку HarmonyOS – але і поборники Android зможуть придбати гаджет під управлінням звичної операційної системи.

Індійський інсайдер під ніком hereYashRaj опублікував в своєму Twitter-блозі повідомлення, згідно з яким Huawei P50 Pro на базі мобільної платформи Kirin 9000 буде працювати під управлінням не тільки Harmony OS, але і Android. Поки невідомо, чим буде відрізнятися прошивка в залежності від регіону, чи буде у користувача вибір між ними при замовленні пристрою. Не виключається і варіант предустановки відразу двох ОС з можливістю їх перемикання.

За даними джерела, Huawei P50 Pro отримає 8 ГБ оперативної і 128 або 256 ГБ вбудованої пам’яті. Флагману приписують OLED-дисплей з вирізом під фронталки і основну камеру з п’ятьма сенсорами. Базова версія пристрою, як очікується, обзаведеться менш продуктивним процесором, 6/8 ГБ ОЗП стандарту LPDDR4X і накопичувачем UFS 3.0 на 128 або 256 ГБ пам’яті в різних конфігураціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нових флагманів HUAWEI імовірно відбудеться в першій половині 2021-го, але точна дата заходу і вартість смартфонів невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024

    3 речі, які я хочу бачити в Fallout 5 після перегляду серіалу Fallout від Amazon

    Цього місяця Fallout став найпопулярнішим телевізійним шоу, що є вражаючим досягненням адаптації відеоігри. Хоча Bethesda…

    06.05.2024

    Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

    Три моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

    06.05.2024

    Мільярди Android-пристроїв вразливі для нової атаки

    Дослідники з Microsoft виявили, що багато додатків Android — у тому числі як мінімум чотири…

    06.05.2024

    Apple не планує впроваджувати технологію розпізнавання обличчя під екраном у свої пристрої до 2026 року

    Аналітик Омар Сохаїл стверджує, що Apple не впроваджуватиме технологію розпізнавання осіб під дисплеєм у свої…

    06.05.2024

    Схоже, презентація нових iPad буде дуже короткою

    Напередодні завтрашньої презентації Apple, на якій компанія представить нові планшети та аксесуари, журналіст Bloomberg Марк…

    06.05.2024