Нове зображення розкриває дизайн лицьової панелі Xiaomi Mi 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після виходу флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 Pro увагу громадськості привернула модель Xiaomi Mi 11 Pro, яка повинна стати дійсно топовим флагманом і запропонувати поліпшені в порівнянні зі стандартною версією смартфона характеристики.

Китайські джерела опублікували новий рендер фронтальної панелі Xiaomi Mi 11 Pro, який підтверджує, що спереду новинка повинна отримати такий же дизайн, як і у Xiaomi Mi 11. Розмір і положення отвору під фронтальну камеру, невеликий вигин екрану з боків, а також ширина рамок у нового смартфона повинні бути аналогічними. Ще на минулому тижні дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) представив своє бачення того, як повинен виглядати смартфон. Нове зображення сходиться з раніше опублікованими рендером. Основна різниця в дизайні між двома смартфонами полягає в задній панелі – це блок основної камери.

Крім збільшення кількості модулів в основній камері, очікується, що в Xiaomi Mi 11 Pro буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп, а не 108 Мп, як у Xiaomi Mi 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.