Якісні зображення Samsung Galaxy Z Flip 3 показали в мережі

Спадкоємець Galaxy Z Flip отримає потрійну камеру, великий зовнішній екран, тонкі рамки і новий шарнір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics готує до випуску не тільки флагманську серію Galaxy S21, але і оновлення своїх складних смартфонів з гнучкими екранами. У мережі з’явилася інформація і якісні зображення спадкоємця смартфона-розкладачки Galaxy Z Flip. 

Інформацією поділився тематичний ресурс LetsGoDigital з посиланням на корейський форум і допрацював концептуальні зображення відповідно до витоками.

За даними джерела, першою складаний новинкою Samsung 2021 року стане спадкоємець Galaxy Z Flip. Імовірно, модель буде названа не Galaxy Z Flip 2, а Galaxy Z Flip 3, щоб йти в ногу з маркуванням інший складаний серії – Galaxy Z Fold. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення демонструють Galaxy Z Flip 3 з дизайном, який успадкував риси оригінального Galaxy Z Flip і Galaxy S21, чий анонс очікується через кілька днів. Зокрема, смартфон отримає потрійну камеру в точності як у Galaxy S21. Крім того, був збільшений екран за рахунок зменшення товщини рамок, перероблений шарнір, зменшено отвір в екрані для камери.   

Джерело раніше відзначилося якісними і точними рендерами Samsung Galaxy Z Flip, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra 5G і багатьох інших новинок мобільної техніки задовго до їх анонса. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.