Перші якісні зображення Nokia 6.3/6.4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інформатор Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий під ніком OnLeaks, опублікував якісні рендери нового смартфона Nokia, який вийде під назвою Nokia 6.3 або 6.4. Джерело зазначає, що Nokia відразу перейшла з X.2 на X.4 для деяких своїх пристроїв, тому компанія може зробити те ж саме і в даному випадку. У будь-якому випадку, наступник Nokia 6.2 повинен отримати 6,45-дюймовий екран з краплевидним вирізом, а корпус буде мати габарити 164,9 х 76,8 х 9,2 мм (10,1 мм з виступом камери).

Смартфон отримає основну камеру, яка містить чотири датчика зображення, роздільна здатність котрих наразі невідома. Помітною відмінністю в дизайні Nokia 6.3/6.4 є сканер відбитків пальців, який тепер розташовується збоку смартфона. Він інтегрований в кнопку живлення смартфона. У попередника датчик розташовувався на задній панелі.

Спеціальна додаткова кнопка на лівій частині телефона необхідна для запуску Google Assistant. Шанувальники будуть раді дізнатися, що Nokia 6.3/6.4 зберіг роз’єм 3,5 мм для підключення навушників. Очікується, що анонс смартфона відбудеться не пізніше квітня. Разом з ним повинні представити ще один цікавий смартфон Nokia середнього класу, який стане сильним конкурентом для інших Android-телефонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.