Найдешевший флагман Redmi K40 Pro вперше показали з обох сторін

У Мережі з’явилися нові якісні зображення смартфона Redmi K40 Pro, які вперше демонструють новинку з обох сторін. Задню панель і новий блок основної камери ми вже бачили, сьогодні у нас є можливість оцінити новинки спереду.

Redmi K40 Pro отримає плоский екран з однаковими по ширині рамками з трьох сторін і трохи більш широкою рамкою в нижній частині. Раніше Redmi заявила, що не збирається переходити до використання вигнутих дисплеїв, оскільки це неминуче призведе до подорожчання смартфонів, що виходить за межі філософії компанії. Як і попередники, Redmi K40 Pro повинен стати найдешевшим флагманом на базі сучасної однокристальної системи Qualcommm. Сьогодні цією платформою є Snapdragon 888. Фронтальна камера у смартфона буде врізана в центральну верхню частину дисплея.

Незабаром після проведення саміту Qualcomm Snapdragon керівник Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) оголосив, що Redmi буде однією з перших компаній, яка випустить смартфон на базі однокристальної системи Snapdragon 888. Основна камера розташовується в новому блоці в лівому верхньому кутку задньої панелі, головний датчик зображення повинен мати роздільну здатність 108 Мп. Redmi K40 Pro повинен отримати плоский екран, акумулятор ємністю 4500 мАг, підтримку швидкої зарядки і стереодинаміки. Вихід Redmi K40 і Redmi K40 Pro очікується в січні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.