Інсайдери розкрили специфікації камери Xiaomi Mi 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 11 хоч і став краще за попередника, але від нього очікували більше, як мінімум в плані автономності (ємність акумулятора зменшилася, якщо порівнювати з Mi 10) і камери. Тому шанувальникам Xiaomi, яким насамперед важлива якість зйомки, доведеться чекати Mi 11 Pro. Ця модель точно не розчарує.

На цьому зображенні позує Mi 11 Pro – один з китайських інтернет-магазинів вже продає силіконові чохли для нього. Причому ціна такого веселого чохла відносно невелика – близько 4,5 доларів. Але для нас набагато важливіше те, що в блоці камери присутні чотири модулі, а не три, як у Mi 11. Причому четвертий – перископний датчик, що забезпечує плавний оптичний зум. Діапазон фокусних відстаней наразі невідомий, але цей показник повинен відповідати можливостям камери конкурентів – Samsung Galaxy S21 Ultra та Huawei P50 Pro.

Вихід Xiaomi Mi 11 Pro очікується після китайського Нового року – після 12 лютого. Смартфону приписують такий же екран, як у Mi 11 та топовий центральний процесор Snapdragon 888.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.