iPhone 13 Pro отримає LTPO екран з частотою оновлення 120 Гц та Freesync

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляють південнокорейські ЗМІ, компанії Samsung Display і LG Display виступлять основними постачальниками OLED-панелей для смартфонів лінійки iPhone 13. Південнокорейські виробники постачатимуть екрани діагоналлю 6,1 дюйма для iPhone 13 та iPhone 13 Pro, а також 6,7 дюйма для iPhone 13 Pro Max.

Джерела повідомляють, що екрани iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max будуть підтримувати високу частоту оновлення зображення 120 Гц, а також технологію Freesync, щоб уникнути можливих розривів зображення. Мова йде про екрани типу LTPO, які раніше використовувалися в лінійках Samsung Galaxy Note20 і Galaxy S20. Вони відрізняються відмінними показниками енергоефективності при високій частоті оновлення зображення. Через недосвідченість LG в сфері  LTPO вона буде постачати Apple тільки LTPS-панелі для стандартної моделі iPhone 13. Очікується, що LG відвантажить 40 млн екранів, а Samsung забезпечить Apple 120 млн екранів для лінійки iPhone 13.

Крім того, OLED-панель Samsung для iPhone 13 буде заснована на люмінесцентному матеріалі M11, який спочатку з’явиться в Galaxy S21. Презентація iPhone 13 очікується в вересні цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.