Глава Xiaomi розповів, як компанія вирішила відмовитися від комплектних блоків живлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із знакових моментів презентації флагманського смартфона Xiaomi Mi11 стала відсутність в комплекті з гаджетом зарядного пристрою. Однак, за словами генерального директора компанії, мова зовсім не про наслідування Apple – в своєму інтерв’ю він заявив, що бренд виношував таку ідею задовго до відповідного кроку американської компанії.

Після того як стало відомо, що лінійка iPhone 12 буде поставлятися без комплектних блоків живлення, над Apple пожартували в соціальних мережах відразу кілька вендорів, включаючи Xiaomi. Але вже через два місяці китайський виробник представив власний флагман, який також не передбачає зарядного пристрою в коробці.

Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь стверджує, що компанія розглядала такий сценарій ще в 2015 році, опитуючи користувачів, щоб дізнатися їхнє ставлення до відсутності ЗП в комплекті з новим смартфоном. Топ-менеджер відзначив, що ідея відмовитися від аксесуара прийшла в той момент, коли компанія переїжджала в нову штаб-квартиру: співробітники були змушені викинути кілька коробок із зарядними пристроями. Xiaomi підкреслює, що ні копіювала ідею Apple, а реалізувала власну лише в кінці минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.