JerryRigEverything назвав кращі гаджети 2020 года

Техноблогер Зак Нельсон, відомий своїми оригінальними методами тестування смартфонів, підвів своєрідні підсумки року, що минув. У своєму новому відео автор YouTube-каналу JerryRigEverything оголосив найкращі, на його думку, моделі 2020 року, які пережили ряд екстремальних впливів під час випробувань на міцність.

Титул найбільш ремонтопридатного смартфона 2020 дістався Google Pixel 5. За словами блогера, досвідчений фахівець може замінити дисплей на такому пристрої всього за 60 секунд. Найбільш інноваційною моделлю минулого року автор ролика назвав ZTE Axon 20 – перший комерційний апарат з підекранною фронтальною камерою. У категорії «найкрасивіша внутрішня компоновка» переміг iPhone 12 Pro Max. Звання найміцнішою моделі отримав Google Pixel 4a.

Не обійшлося і без «антипремій»: так, найбільш придатним до ремонту апаратом Нельсон назвав ігровий Black Shark 3, а найменш стійким до пошкоджень гаджетом – OnePlus Nord. Крім того, в окремій категорії «Зовнішність оманлива» відзначився все той же Google Pixel 5, корпус якого виглядає алюмінієвим, хоча на ділі з металу виконана лише внутрішня його частина.

Резюмуючи свій огляд, техноблогер зазначив, що в цілому смартфони з кожним роком стають не тільки більш функціональними, але і більш надійними. Проте він порекомендував використовувати захисні чохли і скла, щоб продовжити термін служби свого гаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.