Розкрито вартість і дату анонсу найдоступнішого 5G-смартфону Xiaomi Redmi Note 9T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найменування серії Redmi Note в 2020 році по-справжньому здивувало. Навесні ми побачили відразу дві моделі Redmi Note 9 Pro, стандартне видання, версії S і Pro Max. Восени в Китаї з’явилися ще два варіанти Redmi Note 9 з підтримкою 4G і 5G, поряд з Pro 5G. На цьому тижні компанія з Піднебесної поповнить асортимент смартфоном під назвою Xiaomi Redmi Note 9T. Він буде представлений відразу в Європі.

Прийдешня новинка отримає процесор Dimensity 800U, тобто зможе працювати в мобільних мережах п’ятого покоління. Чіпсет компанії MediaTek виконується за нормами 7-нанометрової технології і буде працювати в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті незалежно від комплектації. У початковій модифікації смартфон отримає 64 ГБ ПЗП, а в топовій місткість накопичувача складе 128 ГБ.

Xiaomi Redmi Note 9T буде оснащений 6,53-дюймовим дисплеєм з підтримкою частоти поновлення 90 Гц. Захист забезпечить скло Gorilla Glass п’ятого покоління, а ось задня частина смартфона буде виготовлена із пластику. Габаритні розміри корпусу складуть 162 x 77,3 x 9,2 мм, а вага – 199 грамів. За попередньою інформацією, смартфон отримає захист від бризок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешня новинка отримає чотири об’єктива: один спереду і три ззаду. Роздільна здатність основної камери складе 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Вона отримає підтримку 4K при 30 к / сек і зможе вести зйомку зі швидкістю 60 к / сек у форматі Full HD. У фронтальній камері буде встановлено 13-мегапіксельний датчик зображення.

Модель Redmi Note 9T з’явиться на ринку з операційною системою Android 10 і прошивкою MIUI 12. Смартфон точно буде оновлено до MIUI 12.5 і MIUI 13 в майбутньому. Ємність комплектного акумулятора складе 5 000 мА* г , а потужність швидкої зарядки – 18 Вт.

У зв’язку й використанням РК-панелі сканер відбитків пальців в смартфоні буде встановлений на правому торці. Модель також отримає адаптери бездротового зв’язку Bluetooth 5 та Wi-Fi 5, гніздо для гарнітури 3,5 мм, підтримку Near Field Communication і стереофонічні динаміки.

Компанія Xiaomi вчора офіційно підтвердила, що Redmi Note 9T представлять 8 січня 2021 року. Уже сьогодні смартфон з’явився на сайті Amazon. Вартість модифікацій 4/64 ГБ і 4/128 Б склала 230 доларів ( 6 519 гривень за актуальним курсом) і 270 доларів ( 7 650 гривень) відповідно. Таким чином, майбутня новинка стане найдоступнішим 5G-телефоном в Європі. Поки що таким є модель Realme 7 5G, за який просять приблизно на 100 євро більше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.