Інсайдер назвав одну з важливих особливостей OnePlus 9 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони серії OnePlus 9 які готуються до релізу, вже не раз фігурували в інсайдерських звітах – наприклад, інформатори публікували їх фотографії та відомості про функціональності камери. Нещодавно ж стало відомо про ще одну важливу особливість моделі OnePlus 9 Pro, пов’язаної з зарядкою гаджета.

За даними інсайдера Макса Джемборі, Pro-версія апарату отримає підтримку бездротової зарядки потужністю 45 Вт. Крім того, OnePlus 9 Pro зможе похвалитися функцією реверсивної зарядки, яка стане дебютом технології в пристроях бренду. Ця опція дасть можливість флагману заряджати не тільки навушники, але і інші смартфони.

Що стосується провідної зарядки OnePlus 9 Pro, то її потужність, за чутками, складе 65 Вт. Імовірно рішення збільшити швидкість зарядки топовій моделі майбутньої лінійки викликано більшим навантаженням на акумулятор пристрою. Це пов’язано, в першу чергу з підтримкою гаджетом мереж 5G і поліпшеним дисплеєм з частотою оновлення до 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, підтримку бездротової зарядки, як стверджує джерело, отримає і базова версія OnePlus 9, але потужність котушки буде обмежена значенням 30 Вт. Раніше повідомлялося, що обидва смартфона будуть оснащені акумулятором ємністю 4500 мАг. Презентація новинок OnePlus очікується навесні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.