Популярний смартфон Xiaomi значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найпопулярніших брендів на українському ринку вже довгий час залишається Xiaomi. Китайський виробник дотримується розумної цінової політики, завжди пропонуючи більше інших компаній при рівній вартості. При цьому вже тривалий час в числі найбільш цікавих телефонів залишається Redmi Note 9 Pro.

Популярний смартфон Xiaomi значно впав в ціні

На початку 2021 року очікувався вихід 10-ї серії, але з незрозумілих причин вона була відкладена на невизначений термін, а значить найкращим вибором буде саме Redmi Note 9 Pro.

Популярний смартфон Xiaomi значно впав в ціні

Всі авторизовані представники компанії Xiaomi опустили цінник з 7 999 гривень, до 7 499 гривень за конфігурацію пам’яті 6/128 ГБ постійної пам’яті, варто відзначити, що версія на 64 ГБ теж знизилась в ціні і зараз вартує 6 999 гривень, проти колишніх 7 299 гривень. В неофіційних магазинах ціна впала ще більше, згідно аналітичного ресурсу цін на гаджети e-katalog, найнижча вартість в Україні на смартфон — 6 119 гривень за 64 Гбайт флеш-пам’яті, а за 128 Гбайт 6 899 гривень. Давайте вивчимо сильні сторони Redmi Note 9 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий дисплей розміром 6.67 дюймів, виконаний за технологією IPS HDR10 з сучасним захистом Gorilla Glass 5. Потужний процесор Snapdragon 720G, що володіє непоганою продуктивністю в іграх і будь-яких інших завданнях. Ємний акумулятор на 5000 мА* г з швидкою зарядкою на 30 Вт, що більше, ніж у багатьох флагманів 2020 року. 64 Мп камера з відмінною якістю зйомки фото і відео. Повний набір датчиків, включаючи популярний NFC, сканер відбитків пальців і багато інших фішок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.