Huawei Mate 40 Pro назвали найкращим смартфоном для селфі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці з DxOMark назвали Huawei Mate 40 Pro смартфоном з кращою селфі-камерою. Такі висновки були зроблені на основі комплексного тестування і порівняння моделі з гаджетами інших брендів.

Huawei Mate 40 Pro оснащується подвійним модулем фронтальної камери, в який входить 13-мегапіксельний об’єктив з 1 / 2,8-дюймовим сенсором і датчиком ToF, призначеним для створення ефекту боке на портретних знімках. Пристрій посів перше місце в рейтингу DxOMark, набравши 110 балів за рахунок оптимальної роботи в більшості умов зйомки.

Повідомляється, що камера Huawei Mate 40 Pro забезпечує відмінну експозицію в умовах з недостатнім освітленням, а також з широким динамічним діапазоном. Тести також показали, що кольори і відтінки передаються досить точно, пристрій зберігає хороший баланс білого в нічних сценах і створює приємних ефект боке.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З недоліків були названі незначні проблеми, серед яких рандомні артефакти і помилки балансу білого в відтінках шкіри. Також іноді з’являються помилки відділення фону в портретному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.