Huawei Mate 40 Pro назвали найкращим смартфоном для селфі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фахівці з DxOMark назвали Huawei Mate 40 Pro смартфоном з кращою селфі-камерою. Такі висновки були зроблені на основі комплексного тестування і порівняння моделі з гаджетами інших брендів.

Реклама

Huawei Mate 40 Pro оснащується подвійним модулем фронтальної камери, в який входить 13-мегапіксельний об’єктив з 1 / 2,8-дюймовим сенсором і датчиком ToF, призначеним для створення ефекту боке на портретних знімках. Пристрій посів перше місце в рейтингу DxOMark, набравши 110 балів за рахунок оптимальної роботи в більшості умов зйомки.

Повідомляється, що камера Huawei Mate 40 Pro забезпечує відмінну експозицію в умовах з недостатнім освітленням, а також з широким динамічним діапазоном. Тести також показали, що кольори і відтінки передаються досить точно, пристрій зберігає хороший баланс білого в нічних сценах і створює приємних ефект боке.

З недоліків були названі незначні проблеми, серед яких рандомні артефакти і помилки балансу білого в відтінках шкіри. Також іноді з’являються помилки відділення фону в портретному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: