Xiaomi винайшла відразу 7 нових складаних смартфонів

Китайська компанія Xiaomi винайшла відразу 7 нових складаних смартфонів. Всі вони описуються в новому патенті виробника, виданими китайським патентним офісом вчора.

Xiaomi підготувала три розкладачки, два складних смартфона-планшета на манер Galaxy Z Fold і Fold 2 і ще два складних смартфона-планшета з оперізувальним дисплеєм.

Розкладачка, представлена ​​вище, зовні має схожість з Motorola RAZR. Як бачимо, вона оснащена виступаючим блоком на передній панелі, а сам екран зайняв майже 50% корпусу.

Також є ще дві розкладачки, схожі по дизайну. Відмінності лише в тому, що перша обладнана четирьохмодульною камерою, тоді як друга має великий виріз для одинарної камери.

Смартфон-планшет, що нагадує Galaxy Z Fold, має один загнутий дисплей. Причому одна з частин екрану, за задумом, заходить на зовнішню частину корпусу, тому в складеному стані все ще можна користуватися досить великим дисплеєм.

Також показано, як виглядає смартфон-планшет на манер Galaxy Z Fold з оперізувальний екраном і ще два схожих між собою пристрої в тому ж форм-факторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.