Два складаних прототипи iPhone пройшли внутрішні випробування на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли мова заходить про випуск складаних смартфонів, Samsung і деякі інші виробники смартфонів вже відзначилися в цій ніші. Модернізований Samsung Galaxy Z Fold 2 є одним з кращих на ринку, і на даний момент у нього дуже маленька конкуренція. Apple же відстає в своєму сегменті. Однак схоже, що Apple шукає спосіб представити себе в цьому напрямку. Згідно з останніми даними, два складаних прототипи iPhone пройшли внутрішні випробування на міцність.

Повідомляється, що Apple завершила випробування власних складаних смартфонів з шарнірним механізмом. Два прототипи пройшли випробування на довговічність на заводі Foxconn в Шеньчжені, Китай. Про це повідомив тайванський сайт Economic Daily News. Перший складаний iPhone, що пройшов тестування, – це модель з двома екранами. Модель складається з двох окремих дисплеїв, з’єднаних шарнірним механізмом. Раніше, в червні 2020 року, Джон Проссер поділився аналогічними новинами і заявив, що дисплеї виглядають «досить цілісно і безшовно».

Ми вже бачили аналогічний патент від Apple, в якому було продемонстровано пристрій з двома окремими дисплеями, з’єднаних на шарнірі. Нинішній тестований прототип виглядає досить схоже на нього. Панелі можна зібрати разом, щоб створити єдиний складний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другий прототип складаного iPhone виконаний у формі розкладачки, дуже схожий на Samsung Galaxy Z Flip або Lenovo Moto RAZR. На відміну від попереднього прототипу, прототип iPhone-розкладачки матиме гнучку OLED-панель від Samsung. У більш ранніх звітах говорилося, що на початку 2020 року Apple замовила у Samsung велику кількість складаних дисплеїв.

На даний момент невідомо, який механізм буде використовуватися. Тестовані прототипи – це не справжні смартфони з внутрішніми компонентами, а корпуси, практично без внутрішніх компонентів. Прототипи призначені тільки для перевірки міцності шарнірної системи. Apple ще належить оцінити, який з них вона буде розробляти далі. Зверніть увагу, що Apple буде випускати і просувати тільки один з варіантів.

Також поки невідома дата випуску. Однак UDN пророкує, що складаний iPhone з’явиться не раніше 2022 або 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.