Фахівці назвали найкращий флагман 2020 року на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось він – телефон, який на перший погляд здається в першу чергу великим і важким, але має стільки достоїнств, що ним неможливо не захоплюватися. Samsung Galaxy S20 Ultra – останній флагман цього виробника.

Коли ви подивіться на приголомшливі можливості екрану, великий акумулятор і камеру з безліччю цікавих опцій, стає ясно, що очікування того варте.

Екран цього телефону має діагональ в цілих 6,9 дюйма. Цей смартфон не тільки величезний, але і досить важкий, тим більше, що з нього теж виступає камера. Звичайно, від флагмана очікується більше, ніж просто шокуючий розмір екрану, тому варто зазначити, що його якість теж заслуговує на увагу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми маємо справу з дисплеєм WQHD. Якщо ми трохи знизимо його роздільну здатність, ми зможемо насолоджуватися зображенням, яке відображаються з частотою 120 Гц, і навіть люди, які особливо чутливі до деталей, підкреслюють, що відмінності в роздільній здатності майже непомітні. Екран ідеально підходить для перегляду фільмів.

Samsung використовує досить незвичайне рішення, поєднуючи інтерфейс One UI 2.1 з Android 10, із заявлених 128 ГБ після першого запуску у нас 104,2. Сам інтерфейс One UI повинен порадувати кожного прихильника мінімалізму, а серед користувачів мобільних телефонів таких чимало.

Сканер відбитків пальців, який дозволяє швидко розблокувати екран, а також систему, яка дозволяє дізнаватися обличчя користувача, працюють добре.

Чи може великий екран мати недоліки? Їх як мінімум кілька, хоча більшість з них потурбує вас тільки після першого запуску. Проблема може полягати в значках за замовчуванням, які здаються надмірно великими, а також в клавіатурі, яка з’являється на головному екрані, незалежно від того, хочемо ми використовувати її в даний момент чи ні. На щастя, зовнішній вигляд телефону можна адаптувати під свої потреби, значно знизивши навантаження на акумулятор.

Samsung Galaxy S20 Ultra – модель, яка привертає увагу своєю великою батареєю ємністю 5000 мАг. Однак люди, які очікують приголомшливих результатів в тестах на термін служби телефону, можуть бути трохи розчаровані.

Телефон здатний прожити до двох днів при повній зарядці, не відмовляючись від великих функцій, але це типовий результат для більшості флагманів – причому багато хто з них заряджаються набагато швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.