У Xiaomi буде ще два флагмана на Snapdragon 888: доступний і дуже дорогий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто чекав, що Xiaomi залишиться вірна традиціям і разом з флагманським Mi 11 представить і Pro-версію, але цього не сталося. Проте, інсайдери впевнені, що смартфон все-таки побачить світ, але ближче до лютого.

Судячи по зображенню, опублікованому в китайській соціальній мережі Weibo, головна відмінність Xiaomi Mi 11 Pro буде полягати в основних камерах. Якщо в стандартній моделі встановлені сенсори на 108 + 13 + 5 Мп з широким кутом і макро, то в «Прошці» з’явиться перископний об’єктив з можливістю 120-кратного цифрового наближення.

При цьому Xiaomi Mi 11 Pro нібито отримає абсолютно такий же дисплей, що і Xiaomi Mi 11 – 6.81-дюймову AMOLED-матрицю з 2K-роздільною здатністю і частотою оновлення 120 Гц. Інші характеристики теж не зміняться, тому в смартфоні будуть топовий процесор від Qualcomm і стереодинаміки Harman Kardon.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але перед анонсом Mi 11 Pro компанія готується представити перший флагман бренду Redmi на Snapdragon 888 – Redmi K40. У мережі вже з’явився якісний рендер задньої панелі і знімки в спеціальному чохлі, що приховує дизайн. 

Очікується, що новинка отримає IPS-екран з врізаної в верхню частину фронтальною камерою, акумулятор на 4500 мАг і підтримку швидкої зарядки. Інші характеристики поки невідомі, а презентація, за даними інсайдерів, повинна відбутися вже в січні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.