Xiaomi закликала не оновлювати один зі своїх смартфонів до новітнього Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський ТехноГігант Xiaomi рідко випускає відверто провальні пристрої. Але у представленого в 2019 році Xiaomi Mi A3 є всі шанси стати першим подібним девайсом в портфоліо компанії. Мало того, що вже в момент виходу смартфон викликав питання, так зараз сам виробник попросив не оновлювати багатостраждальний Mi A3 до новітнього Android 11.

Почалося все з того, що ІТ-гігант раптово випустив свіжу версію мобільної ОС для смартфона. Користувачі на радощах побігли оновлюватися, після чого багато хто з них зіткнулися з різного роду проблемами, в тому числі і телефон перестав взагалі працювати. В результаті компанія визнала проблему і закликала власників Mi A3 тимчасово відмовитися від оновлення смартфона, щоб не потрапити в число тих, хто «вбив» свої пристрої.

Відзначимо, що вихід нових оновлень з самого початку було серйозною проблемою для Xiaomi Mi A3. Так, компанія по кілька разів перевипускає ті чи інші апдейти для пристрою, так як користувачі стикалися з проблемами при установці свіжої версії Android. Ось і на цей раз сумна доля не оминула апарат стороною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.