Названа ще одна унікальна особливість Xiaomi Mi 11

В ході презентації флагманського смартфона Mi 11 представники Xiaomi робили акцент на продуктивності пристрою, можливості його камери і складнощі, які доводилося долати інженерам в процесі його розробки. Як виявилося, смартфон отримав ще одну неанонсовані функцію, пов’язану з роботою мережі.

За словами директора відділу системного програмного забезпечення Чжана Гоцюань, Mi 11 отримав підтримку технології Multi Link 5.0 Ця функція цікава тим, що дозволяє бесшовно перемикатися між Wi-Fi і мобільного мережею. Таким чином, під час ігрового процесу або при проведенні відеоконференцій перемикання з однієї мережі на іншу не призведе до затримок і зависань.

Примітно, що крім Xiaomi подібну технологію активно впроваджує і Apple в свої смартфони. До того ж гаджет при активації відповідної функції автоматично вибирає мережу з найбільш стабільним і швидким підключенням. Таке рішення актуально в момент, коли пристрій активно використовує інтернет під час пересування – алгоритм автоматично переключиться з Wi-Fi на 4G / 5G мережу або навпаки при погіршенні сигналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.