Сьогодні відбулася презентація захищеного смартфона для шанувальників активного відпочинку

Компанія F150 була утворена в цьому році фанатами активного відпочинку, які мають великий досвід у створенні захищених смартфонів. Оскільки їх смартфонам не вистачало деяких функцій, які повинні бути в сучасному телефоні, придатному для пригод, вони вирішили створити свою власну компанію.

Тепер F150 представила свій перший смартфон під назвою Bison 2021, який з’явиться у продажі в наступному році. Bison 2021 оснащений 5,86-дюймовим дисплеєм, який покритий склом Corning Gorilla Glass 5. Смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio G25. Заявлено, що він працює під управлінням унікально оптимізованої операційної системи. Ймовірно, мова йде просто про оболонку для Android.

Bison 2021 буде оснащений 6 ГБ оперативної та 64 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятором ємністю 8000 мАг і модулем NFC для безконтактних платежів. Основна камера включає чотири датчика зображення. Очевидно, що це протиударний смартфон, захищений від пилу та вологи. Ціна і дата виходу новинки поки не повідомляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.