В мережу витекли нові деталі про доступний 5G-смартфон Nokia на базі Snapdragon 690

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В документації на сайті Федеральної комісії зв’язку США (FCC) з’явилася інформація про новий смартфон Nokia, який готує до випуску фінська компанія HMD Global. Пристрій фігурує під кодовим позначенням TA-1322, але комерційне ім’я залишається загадкою.

Судячи з схематичним зображенням, апарат отримає багатомодульну основну камеру у вигляді блоку круглої форми. З чуток, роздільна здатність основного сенсора складе 48 млн пікселів.

У тильній частині корпусу розташується дактилоскопічний сканер для ідентифікації користувачів по відбитках пальців. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4000 мА · год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфону приписують наявність 6,5-дюймового екрану PureDisplay FHD + HDR. Дозвіл фронтальної камери, розміщеної в невеликому отворі в області дисплея, складе 24 млн пікселів.

Новинка може отримати процесор Qualcomm Snapdragon 690, який містить вісім обчислювальних ядер Kryo 560 з тактовою частотою до 2,0 ГГц і графічний прискорювач Adreno 619L. Інтегрований модем Snapdragon X51 5G забезпечує можливість роботи в мобільних мережах п’ятого покоління.

Офіційна презентація очікується в першому кварталі 2021 року. Одна з модифікацій смартфона, за чутками, отримає 4 Гбайт оперативної пам’яті і флеш-накопичувач місткістю 64 Гбайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.