MIUI 12.5: що нового, чи варто оновлюватися, коли і для яких телефонів вийде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, вже тестують нову версію MiIU 12.5 для телефонів Xiaomi, Redmi і Poco. Що в ній нового, чи варто оновлюватися, коли вийде і для кого буде доступна? Всі відповіді у нас. Поїхали!

Почнемо з нововведень:

1. Супершпалери. Це виглядає дуже круто: рух анімованого фону йде у напрямку, куди ви змахує сторінку з іконками меню. На відео нижче все дуже наочно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Та й взагалі шпалери стали дуже красивими і виглядають чудово, особливо на пристроях вище середнього. Можна вибрати цілу тематику шпалер, які будуть змінюватися в залежності від часу доби.

3Безпеку теж підтягнули. Дійшло до того, що система сповістить вас про використання додатком в тлі: камери, мікрофона і т.і. Захист від вірусів теж на місці: встановлюйте додатки з магазинів гугл або фірмового і все. Ви в безпеці.

4 . Звуки повідомлень стали взагалі чимось незвичайним. Такого немає ні в кого: більше 120 різних звуків природи або тварин.

5. Енергія. Фахівці з Xiaomi переписали алгоритми по споживанню енергії в тлі, особливо системних програм. І в підсумку навчили свої телефони економити до 20% заряду.

6. Тепер зв’язати смартфон з MiUI 12.5 і комп’ютер з Windows 10 можна з новою функцією – MiUi+. Досягнуто майже максимальна синхронізація і взаємозамінність можливостей.

7. Швидкість роботи зросла дуже суттєво. І раніше все відкривалося дуже швидко, а зараз все полетіло навіть на недорогих смартах. Оптимізували як потрібно, нічого не скажеш.

Для яких смартфонів буде доступно. Поки список включає в себе: всі версії Mi 10, Redmi K20 / K30 / Note9, Xiaomi CC9 / CC9e і все нові пристрої кінця 2020 і більше нові.

Коли вийде. Поки йде Бета-тест для ряду моделей. А на початку наступного року почнеться роздача прошивки для флагманів. Протягом року чекайте обнову для своєї моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.