Складаний iPhone може розчарувати прихильників Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовжують з’являтися нові подробиці про те, як просувається розробка першого смартфона iPhone, який оснащений гнучким екраном.

Джерело стверджує, що Apple розробляє два прототипи iPhone зі складаними екранами, які сильно відрізняються один від одного. Один з них включає два окремі дисплея, як у Microsoft Surface Duo і LG V60 ThinQ (при використанні відповідного аксесуара). А другий оснащений повноцінним гнучким екраном і має форму розкладачки, як у Samsung Galaxy Z Flip і Motorola Razr.

Якщо Apple обере перший варіант, коли на ринку буде представлена ​​величезна кількість по-справжньому гнучких смартфонів, це навряд чи дозволить викликати бурхливу радість навіть з боку шанувальників. Більше місяця тому Apple почала відправляти складані iPhone партнеру по збірці Foxconn для тестування. В ході тестування Apple прийме рішення про остаточний форм-фактор, а також тип використовуваних дисплеїв. Також велика увага приділяється шарнірній частині, смартфони проходять більше 100 000 тестів на відкриття і закриття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно нової інформації, перший складаний смартфон Apple буде випущений на ринок тільки в вересні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.