Опубліковані нові подробиці про складний Samsung Galaxy Z Flip 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung ще не представила чергову модель гнучкої розкладачки, але інсайдери вже неодноразово публікували відомості про майбутню новинку бренду під назвою Galaxy Z Flip 3. Деякі джерела також вказували на можливий реліз Lite-версії пристрою – але, згідно зі свіжим звітом, компанія відмовиться від випуску « полегшеної »моделі. Замість цього ціна базового смартфона буде знижена за рахунок зміни апаратних характеристик.

За інформацією ресурсу GalaxyClub , компактний гаджет з гнучким дисплеєм буде випущений в єдиній версії. Зменшити його роздрібну ціну виробник, як очікується, планує за рахунок апаратної конфігурації. Так, гаджету приписують торішній процесор Qualcomm Snapdragon 865 замість топового Snapdragon 888.

Крім того, можливий і реліз Galaxy Z Flip 3 в LTE-конфігурації без підтримки мереж п’ятого покоління, що також знизить його собівартість. Втім, в цьому інсайдери до кінця не впевнені. За однією з версій, саме 4G-модифікація смартфона може отримати приставку Lite в назві. Презентація розкладачки Galaxy Z Flip 3 імовірно відбудеться в другій половині 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.