В мережі показали справжнє фото OnePlus 9 в новому кольорі

З чуток, OnePlus 9 буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 888, плоским дисплеєм, підтримкою бездротової зарядки потужністю 30 Вт і 65-ватною провідною зарядкиою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася нова фотографія флагманського смартфона OnePlus 9 в фіолетовому кольорі. Пристрій має такий же дизайн, як на раніше опублікованих фотографіях і рендерах.

На вихідних стало відомо про те, що смартфон OnePlus 9 пропонується на сайті онлайнового аукціону eBay за ціною 3000 доларів, проте на момент публікації цієї замітки лот вже був прибраний з сайті.

Наступна фотографія нібито теж демонструє OnePlus 9, проте пристрій носить назву NGR. На скріншоті вказані в повному обсязі характеристики, смартфон оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Пристрій працює під управлінням Android 11. Крім того, в рядку стану відображається логотип 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, OnePlus 9 буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 888, плоским дисплеєм, підтримкою бездротової зарядки потужністю 30 Вт і 65-ватної провідний зарядки.

Згідно з попередніми повідомленнями, запуск OnePlus 9 очікується в березні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.