Названо 3 маловідомі функції Safari на iOS, про які мало хто знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чомусь не всі люблять класичний вбудований браузер для iPhone. А адже він дуже зручний, і володіє набагато більшим функціоналом, ніж багато хто може подумати. Наприклад, ви знали, що у Safari є кілька функцій, про які знають тільки 10-20% користувачів?  Зараз ми розповімо про три з них.

  • Можливість вибору папки для зберігання файлів після завантаження

Ви можете самостійно вибирати папки, в яку будуть скачиваться файли з браузера? Для цього потрібно:

Зайти в налаштування, знайти вкладку «Safari», там знайти «Завантаження», і в цьому розділі можна вказати найбільш зручну папку для скачування файлів. Тут навіть можна вказати шлях в iCloud, відповідно, все буде завантажуватися в хмару.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Ви можете виставити очищення завантажень за часом

Делегуємо. Ви можете виставити так, щоб всі ваші завантаження очищалися через добу. А можете виставити миттєву очистку. Якщо не хочеться возитися самостійно. Для цього нам знову потрібно зайти в налаштування, вибрати вкладку «Safari» і знайти «Завантаження». Потрібно меню буде розташовуватися саме тут.

  • Автоматичне закриття ваших вкладок

Іноді ми забуваємо, і тоді в нашому мобільному браузері накопичуються десятки вкладок. А адже це забиває пам’ять. Для того, щоб відучувати себе від накопичення інтернет-сторінок, можна зайти в налаштування, вибрати «Safari» і знайти пункт «Закриття вкладок». На вибір надається очищення через добу, тиждень і місяць. Вибираємо потрібне. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.