Смартфони

Xiaomi підготувала неприємний сюрприз в комплекті Mi 11

Share

Схоже, компанія Xiaomi запозичила ідею у славнозвісної компанії Apple, яку перед тим висміювала. Нагадаємо, 12-та серія смартфонів Apple розчарувала багатьох шанувальників через неприємний сюрприз.

Так, саме в 2020 році бренд вирішив почати турбуватись про природу, і позбавив комплекту – блока живлення і дротяних навушників ( єдине виключення Франція, там є навушники через закон). Ба більше, через цей крок багато конкурентів розкритикували такий крок, та й самі фанати засудили таке рішення, бо тепер доводиться докуповувати гаджети, які додатково упаковуються, тим самим тільки збільшується використання ресурсів.

Проте, найбільше “яблучну” компанію засуджувала Xiaomi. Представники компанії іронічно проходили по капіталістам, запевняючи, що ніколи не думали чинити щось подібне. Як виявилося, все не так просто. Вірніше сказати: все дуже навіть просто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім нещодавно глава китайської компанії Лей Цзюнь поділився в соцмережі Weibo цікавою інформацією, заявивши, що Mi 11 також позбудеться зарядки в комплекті. Самі розумієте: коли природа страждає, Xiaomi просто не може взяти і нашкодити її ще більше. На цьому тлі стає вкрай цікаво, чим же власники смартфону будуть його заряджати?

Справа в тому, що Mi 11 отримає проривну 120 Вт зарядку, якої навіть поки немає в продажу. Невже доведеться брати стару 5 Вт потерту зарядку від Mi 5 і чекати дві години? Як так, адже нам обіцяли не більше 20 хвилин!

Все це і комічно, і сумно, адже у нас сформувалася нова тенденція. Спочатку з комплекту прибрали навушники, пізніше зарядку. Швидше за все, як уже давно жартують в мережі, на черзі сам смартфон. А значить, нам доведеться брати за 1 000 доларів коробочку, а після до неї докуповувати ще за 1 000 доларів сам апарат. До речі, можна продавати телефон без дисплея.

Нагадаємо, анонс нового флагмана вже 28 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024