Xiaomi слідом за Apple прибрала зарядку з комплекту смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь на своїй сторінці в китайській соціальній мережі Weibo розповів, що в коробці з флагманським Xiaomi Mi 11 не буде зарядного пристрою. Раніше так поступила Apple, прибравши блок живлення з комплектації iPhone 12, і, за чутками , з релізом Galaxy S21 про аналогічне рішення оголосить і Samsung.

«Xiaomi Mi 11 буде поставлятися в абсолютно новій упаковці – легкій та тонкій. Ми вирішили прибрати зарядний пристрій з коробки Xiaomi Mi 11 заради захисту навколишнього середовища і технологічного прогресу », – написав Лей Цзюнь.

Нагадаємо, що презентація Xiaomi Mi 11 відбудеться 28 грудня. Він стане першим флагманом на ринку, оснащеним топовим процесором Qualcomm Snapdragon 888, і отримає просунуті динаміки від Harman Kardon, судячи з напису на коробці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в Xiaomi Mi 11 буде встановлено Super AMOLED-дисплей з частотою 120 Гц і акумулятор ємністю 4780 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт по дроту і 30 Вт від Qi-килимків. Основних камер три – на 108 + 13 + 5 Мп. Ймовірно, дві останні потрібні для зйомки з широким кутом і макро або боке.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.