Відомий інсайдер розповів цікаві подробиці анонсу складаного смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, опублікував інформацію про ще не презентований флагманський смартфон Samsung, який буде оснащений гнучким екраном. Мова йде про модель Samsung Galaxy Z Fold 3, яка буде мати ряд відмінностей від Galaxy Z Fold 2. Інсайдер стверджує, що обидва екрани Galaxy Z Fold 3 будуть трохи зменшені в порівнянні з попередником.

Для чого це буде зроблено? Щоб виділити всередині корпусу місце для зберігання електронного пера S Pen. Samsung вже підтвердила, що стилус перестане бути ексклюзивним аксесуаром лінійки Galaxy Note. Очікується, що його підтримка буде додана в Galaxy S21 Ultra, проте в смартфоні не буде місця для зберігання S Pen. У Samsung Galaxy Z Fold 3 такий слот буде. Діагональ складаного дисплея Samsung Galaxy Z Fold 3 повинна зменшитися до 7,55 дюйма, а зовнішній екран матиме діагональ 6,21 дюйма. Варто відзначити, що зміни будуть незначними, так Samsung Galaxy Z Fold 2 має екрани діагоналлю 7,59 і 6,23 дюйма відповідно.

При цьому він також додав, що нові розкладачки серії Galaxy Z Flip отримають збільшений до 6,7 дюйма екран LTPO і підтримку високої частоти оновлення зображення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.