Samsung Galaxy Note 20 Ultra вперше подешевшав після анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung наприкінці серпня анонсувала свою преміальну лінійку — Galaxy Note 20. І, вже зараз менш ніж через пів року на найдорожчу модель Galaxy Note 20 Ultra бренд зробив суттєву знижку.

На старту продажу за Samsung Galaxy Note 20 Ultra компанія просила 35 999 гривень, зараз його цінник опустився до позначки 31 999 гривень, а це означає, що він втратив 4 тисячі гривень у вартості, що в процентному співвідношені дорівнює 11% від початкової ціни.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra вперше подешевшав після анонсу

Новинка є першим в світі девайсом, захист якого забезпечує нове скло Gorilla Glass Victus. Водонепроникний корпус (IP68) має габаритні розміри 164,8 x 77,2 x 8,1 мм. Важить пристрій більше 200 грамів. Південнокорейська компанія вже давно відмовилася від роз’єму для навушників, але один отвір в корпусі все ж є. У ньому зберігається фірмове електронне перо S Pen з 9-мс затримкою і підтримкою Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20 Ultra обладнали Dynamic AMOLED матрицею з частотою оновлення 120 Гц, яка може похвалитися підтримкою розширеного динамічного діапазону. Дисплей має вбудований дактилоскопічний сенсор і роздільну здатність 3088 точок по більшій стороні. Щільність пікселів – майже 500 ppi. Діагональ екрану склала 6,9 дюйма. Апаратною основою пристрою став чіп Exynos 990 по 7-нанометровому техпроцесу.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra в залежності від комплектації несе на борту 8/12 ГБ оперативної пам’яті. Забезпечення живлення лежить на плечах вбудованого акумулятора, який має зарядну ємність 4500 мА * г і підтримує провідну / бездротову зарядку потужністю 25 Вт / 15 Вт відповідно. Смартфон отримав стереофонічні динаміки, NFC, підтримку стандарту Wi-Fi 6 і адаптер Bluetooth 5. Модель можна підключати до телевізорів і моніторів бездротовим способом. Для цього передбачена підтримка Samsung Wireless DeX.

Основна камера побудована на базі трьох найбільш необхідних модулів. Роздільна здатність головного становить 108 Мп, а ультраширококутного – 12 Мп. У телеоб’єктиві теж використовується 12-мегапіксельна матриця. Перископна конструкція блоку дозволяє отримувати 5-кратне оптичне наближення по відношенні до 108-Мп камери. Також відзначимо 50-кратний гібридний зум, оптостабілізацію і лазерне / фазове автофокусування. Роздільна здатність фронтальної камери склала 10 Мп. Обидві камери в смартфоні можуть знімати відео в 4K з частотою 60 кадрів/с. Тильна камера ще отримала підтримку 8K Ultra HD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.