Нові подробиці флагмана realme Race розкриті виробником

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після публікації технічних характеристик ще не анонсованого смартфона на базі процесора Snapdragon 888, бренд realme розкрив нові подробиці свого майбутнього флагмана. Зокрема, віце-президент компанії Сю Ци підтвердив, що пристрій стане першим представником нової серії, і натякнув, що його назва до моменту релізу може змінитися.

За словами топ-менеджера, Race – це всього лише кодове ім’я нового флагмана бренду. Комерційна назва моделі стане відома до моменту презентації, яка відбудеться на початку 2021 року. Він також підтвердив, що апарат буде побудований на базі продуктивної мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888.

Незабаром після цієї заяви китайські інсайдери опублікували в соціальній мережі Weibo рендер передбачуваної новинки. При цьому зображення відрізняється від раніше показаного компанією – не виключено, що це інша модель майбутньої серії. Так, тильна кришка пристрою має текстуроване покриття, а його забарвлення виконана в нехарактерною для актуальних моделей компанії забарвленням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.