Підекранна камера смартфона ZTE Axon 20 розчаровує: технологія потребує вдосконалення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, вчора в продаж в різних країнах світу надійшов перший смартфон з підекранною фронтальною камерою, який отримав назву ZTE Axon 20 5G. Наші колеги з сайту The Verge провели оперативне випробування фронтальної камери ZTE Axon 20, порівнявши її з селфі-камерою смартфона Google Pixel 5.

Очевидно, що фотографії, які зроблені на фронтальну камеру ZTE Axon 20, виявилися куди гіршими за якістю. Деталізація і чіткість знімків залишає бажати кращого. Для любителів селфі, а також тих, хто активно веде сторінки в соціальних мережах, ZTE Axon 20 точно не підходить. За якістю знімків ZTE Axon 20 нагадує перші смартфони з фронтальною камерою. ZTE Axon 20 5G оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 765G, OLED екраном діагоналлю 6,92 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ (2460 х 1080 пікселів) з вбудованим сканером відбитків пальців, фронтальною камерою на 32 Мп, а також основною камерою з датчиками зображення роздільною здатністю: 64, 8 , 2 і 2 Мп.

Акумулятор має ємність 4220 мАг і підтримує швидку зарядку потужністю 30 Вт. Смартфон працює під управлінням MiFlavor 10.5 на основі операційної системи Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.