HMD Global представила телефон Nokia 6300 4G на Snapdragon 210 за 61 долар

Сьогодні в продаж надійшов кнопковий телефон Nokia 6300 4G на базі чіпсета Snapdragon 210

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свого часу компанія Nokia була лідером на ринку мобільних телефонів з незвичайним функціоналом або якийсь “фішкою”. В даний час ніхто не приділяє особливої ​​уваги подібним телефонами. Проте, телефон з наявністю хоча б наявністю 4G є бажаним. Сьогодні Nokia офіційно представила Nokia 6300 4G в Китаї, і цей пристрій продається за 399 юанів (61 долар). Телефон в даний час доступний на JD.com.

Nokia 6300 4G оснащений 2,4-дюймовим дисплеєм QVGA. Камера являє собою датчик VGA. За автономну роботу телефону відповідає акумуляторна батарея ємністю 1500 мАг, а час роботи в режимі очікування складає 27,9 днів, в режимі розмови – 8,2 години. Серцем Nokia 6300 4G є чіпсет Qualcomm Snapdragon 210 початкового рівня. У магазині мобільних додатків для телефону доступні безліч різних програм, включаючи браузери, програми для читання PDF-файлів і сканери QR-коду і багато інших. Мобільний телефон підтримує мережі 4G, дві сім-карти і подвійний режим очікування.

Телефон Nokia 6300 виконаний в пластиковому корпусі і доступний в чотирьох кольорах: зеленому, синьому, сірому і білому. Він має стандартну цифрову клавіатуру, може похвалитися 512 МБ оперативної пам’яті і 3,5 мм роз’ємом для навушників. Є підтримка карт пам’яті microSD і двох SIM-карт, Bluetooth, Wi-Fi, Hotspot і GPS. За заявою Nokia, цей телефон обіцяє безперешкодне підключення до соціальних програм, таким як WhatsApp і Facebook. Nokia 6300 також підтримує такі додатки, як YouTube і Google Maps. Крім того, в цьому телефоні є Google Assistant.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.