Дата презентації Xiaomi Mi 11 офіційно підтверджена: ми побачимо флагман до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора представники Xiaomi почали активно ширити в мережі інформацію про технічні характеристики та функціональні можливості нового флагманського смартфона. Сьогодні на офіційних сторінках бренду в соціальних мережах було опубліковано тизер, який підтвердив точну дату презентації Xiaomi Mi 11.

Чутки про те, що смартфон представлять 29 грудня, виявилися майже вірні. В реальності Mi 11 дебютує в ході конференції, запланованої в Китаї на вечір 28 грудня. Цікаво, що захід пройде в традиційному форматі, а не в дистанційному режимі. У Китаї ситуація з пандемією COVID-19 зараз не така страшна, що і дозволило провести класичну презентацію.

Нагадаємо, смартфонам Mi 11 і Mi 11 Pro приписують 8-12 ГБ ОЗУ, екрани з роздільною здатністю QHD+ з високою кадровою частотою та 108-мегапіксельні камери. Молодша модель буде підтримувати зарядку потужністю 55 Вт, а ємність її акумулятора складе 4970 мАг. Параметри старшої моделі – зарядка потужністю 100 Вт (або вище) і  батарея на 4780 мАг. В обох смартфонах буде використовуватися SoC Qualcomm Snapdragon 888.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.