Xiaomi Mi 11 засвітився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi перестала приховувати свій новий флагман Mi 11. Компанія розкрила дату його офіційної прем’єри , а також, судячи з усього, зняла ембарго з його тестів за допомогою популярних бенчмарков. Тому сьогодні Mi 11 засвітився в базі Geekebench.

Це підтвердило ключові параметри Mi 11 (M2011K2C – каталожний номер смартфона): наявність однокристальної платформи Qualcomm Snapdragon 888, 12 ГБ оперативної пам’яті і передвстановленої Android 11. Крім того, можна оцінити продуктивність новинки щодо інших смартфонів.

Інше джерело виявив кілька варіантів Mi 11 в каталозі одного з китайських інтернет-магазинів. Судячи з цих даних, у нового флагмана Xiaomi буде кілька спецверсій. У їх числі – з 12 ГБ ОЗП, 256 ГБ флеш-пам’яті і імітацією шкіри в оформленні тильньої панелі, а також аналогічний варіант, підписаний просто як «спецверсія». У переліку присутній Mi 11 з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті в фіолетовому і білому кольорах. Згадується і синій колір – такий Mi 11 ми вже могли бачити на живих фото .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.