Експерти DxOMark оцінили камеру Huawei Mate 40 Pro+ (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетна лабораторія DxOMark провела тестування основної камери флагманського смартфона Huawei Mate 40 Pro+. Гаджет пройшов серію класичних випробувань – і вразив експертів, які привласнили йому звання кращого камерофона що минає.

Основна камера Huawei Mate 40 Pro+ представлена ​​чотирма датчиками: універсальним 50-мегапіксельним зі світлосилою f / 1.9, ультраширококутний 20-мегапіксельним з апертурою f / 2.4, а також двома датчиками на 12 і 8 Мп з телеоб’єктивами. Крім того, гаджет оснащений ToF-модулем для ефективної фокусування в автоматичному режимі. Смартфон також підтримує запис 4K-відео з частотою 60 кадрів в секунду.

Вивчивши можливості HUAWEI Mate 40 Pro +, експерти назвали переваги його основної камери. Апарат знімає з широким колірним діапазоном практично при будь-яких умовах, демонструє хорошу деталізацію і високу швидкість спрацьовування автофокусу. Ширококутний об’єктив примітний невисоким рівнем шуму, а телеоб’єктиви демонструють високу деталізацію. Також камера відмінно показала себе при зйомці в темний час доби. Заодно фахівці високо оцінили якість стабілізації при відеозйомці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З недоліків флагмана експерти відзначили наявність артефактів в деяких сценах, невідповідність готової фотографії зображенню в режимі Liveview, а також наявність різниці за рівнем різкості між кадрами при зйомці в темний час доби.

Сумарно смартфон набрав 139 балів, очоливши рейтинг DxOMark. Другий рядок займає його «молодший брат» HUAWEI Mate 40 Pro, а замикає трійку лідерів Xiaomi Mi10 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.