У Xiaomi Mi 11 не має підекранної камери, а всі попередні чутки та «живі» фото флагмана – звичайний фейк

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інформатор Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, прояснив ситуацію навколо смартфона Xiaomi Mi 11 та його фронтальної камери. Він підтвердив, що вчорашня фотографія, на якій нібито був показаний смартфон Xiaomi Mi 11, є звичайним фейком. Фронтальна панель Xiaomi Mi 11 вигнута з чотирьох сторін, при цьому камера пристрою врізана в екран в його верхньому лівому кутку, як було показано на знімку захисного скла.

Ice Universe додав, що технологія підекранної камери потребує доопрацювання, поки її час не настав. Це незважаючи на вже представлені прототипи і навіть реальний смартфон ZTE Axon 20 5G, який сьогодні надійшов у продаж у багатьох країнах світу. Що стосується Xiaomi Mi 11, то презентація смартфона очікується вже наступного вівторка, а це значить, що маркетинговий відділ Xiaomi на цьому тижні почне публікувати тизери пристрою.

Ми багато разів переконувалися в тому, що слова цього інсайдера підтверджуються. Він першим точно спрогнозував появу на ринку смартфонів з екранами-водоспадами, а також передбачив анонс Xiaomi Mi Mix Alpha. Також ця людина неодноразово доводила, що у нього є зв’язки в різних компаніях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.