Виробник аксесуарів розкрив особливості дисплея Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні анонса смартфона Xiaomi Mi11 інсайдери продовжують публікувати все більше відомостей про майбутню новинку. Черговий фотозвіт продемонстрував захисне скло ще не анонсованого гаджета, завдяки чому стало відомо, який тип фронтальної камери вибрав виробник для підготовлюваного до випуску флагмана.

Судячи з опублікованого в Weibo знімку, Xiaomi Mi 11 отримає округлений по краях екран з отвором у верхньому лівому куті для селфі-датчика. Згідно з попередніми звітами мережевих інформаторів, апарат буде побудований на базі процесора Snapdragon 888 і отримає не менше 8 ГБ оперативної пам’яті в базовій конфігурації.

Стандартної версії гаджета приписують підтримку швидкої зарядки потужністю 55 Вт, а модифікація Pro, за чутками, буде сумісна з блоками живлення на 120 Вт. Старша модель імовірно отримає екран виробництва Samsung з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення до 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше в мережі також засвітилося зображення , нібито демонструє новинку з підекраною камерою – проте з великою часткою ймовірності це фейковий знімок. На це вказують індикація зарядки при відсутності кабелю живлення в роз’ємі і дозвіл, що не відповідає фактичному співвідношенню сторін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.