Камера Samsung Galaxy A71 отримала невтішний вердикт від DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти порталу DxOMark вирішили дізнатися, як йдуть справи з якістю зйомки у смартфонів середнього класу від Samsung. В якості тестового зразка був обраний Galaxy A71. Він оснащується квадрокамерою з головним модулем на 64 Мп.

Як завжди, камеру Galaxy A71 випробували у всіх можливих умовах і режимах зйомки. З позитивних моментів фахівці DxOMark відзначили точну експозицію, досить широкий динамічний діапазон при запису відео, точний баланс білого на фотографіях в приміщенні і на відео в цілому, стабільний автофокус при зйомці фото, надширокий кут огляду на шірік і мала кількість шумів на відео.

Слабкими місцями камери Galaxy A71 стали велика кількість шуму на фотографіях при помірному і слабкому освітленні, перенасичені кольори на фотографіях, низька деталізація фотографій, втрата деталей по краях кадру, часто недоекспоновані нічні знімки, двоїння об’єктів при зйомці відео в русі, проблеми з автофокусом на відео , помітні артефакти на відео і низька деталізація відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Samsung Galaxy A71 5G може сподобатися покупцям з обмеженим бюджетом, яким потрібна швидкість 5G, а також тим, хто оцінить його великий AMOLED-дисплей. Але коли справа доходить до камери, то цей смартфон стикається з жорсткою конкуренцією в середньому сегменті », – підвели підсумок експерти.

За підсумками всіх тестів Samsung Galaxy A71 набрав 88 балів, що дуже далеко від топових камерофонів, що набирають понад 130 балів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.