Аналітики банку JP Morgan назвали найпопулярнішу модель серії iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики банку JP Morgan оцінили популярність смартфонів свіжої серії iPhone 12 через 2 місяці після їх релізу. Ситуацію прокоментував фахівець фінансової установи Саміка Чаттерджі.

На сьогоднішній день стабільно високим залишається попит на iPhone 12 Pro. Це можна судити за термінами доставки з інтернет-магазинів Apple, в середньому по світу вони збільшилися до 28 діб. Що стосується найдорожчої моделі лінійки iPhone 12 Pro Max, то попит на неї йде на зниження. Це дуже помітно на території Китаю. Відзначається, місяць тому Саміка Чаттерджі проводив подібне дослідження, тоді цей флагман був найпопулярнішим. Найменше користувачі купують iPhone 12 і 12 mini, їх час доставки не надто збільшився.

На території США, куди поставляють смартфони Apple з показником майже в 35% від загальної кількості світових доставок, 12 Pro дуже затребуваний. Тут час доставки досягає 32 днів. На думку аналітика банку, в майбутньому році ця модель залишиться найпопулярнішою, але на ситуацію вплине вихід нових «яблучних» девайсів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.