Exynos-версію Samsung Galaxy S21 Ultra протестували в Geekbench

Слідом за молодшим Samsung Galaxy S21 в базі даних популярного бенчмарка відзначився і флагман майбутньої серії з приставкою Ultra в назві. Результати тестування гаджета з процесором Exynos 2100 опублікували відразу два надійних джерела – при цьому цифри в обох випадках виявилися різними.

Примітно, що апарат, судячи з даних Geekbench, був протестований два рази поспіль з різницею в часі в шість хвилин. В ході першого «забігу», результати якого опублікував інсайдер Абішек Ядав, апарат з 12 ГБ оперативної пам’яті набрав 828 і 2897 балів в одноядерному і багатоядерному сценарії відповідно.

Трохи пізніше мережевий інформатор мукул Шарма розмістив в своєму Twitter-блозі протокол випробувань тієї ж моделі смартфона з результатами в 1006 і 3059 «балів» в аналогічних дисциплінах. Різниця у вимірах може бути пов’язана з тестуванням пристрою в стандартному і енергозберігаючому режимах, але підтвердження цієї інформації поки немає. Для порівняння, Galaxy S21 з чіпом Snapdragon 888 раніше набрав 1075 і 2961 бал у відповідних сценаріях.

Презентація серії смартфонів Samsung Galaxy S21 очікується в січні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.