Технічні характеристики та дизайн захищеного 5G-смартфона Hisense розкриті до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Hisense відома не тільки як виробник побутової техніки – в її асортименті є і різні мобільні пристрої. Черговою новинкою в колекції фірмової електроніки бренду незабаром стане захищений смартфон Hisense D50 5G. Апарат вже засвітився в базі даних сертифікаційного центру TENAA, завдяки чому стали відомі його ключові специфікації і особливості зовнішнього вигляду.

За даними джерела, гаджет оснастять 6,53-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів і вирізом під селфі-модуль. Пристрій отримає восьмиядерний процесор з тактовою частотою 2,0 ГГц, модель якого регулятор поки не розкриває. За припущенням інсайдерів, мова про чіп Unisoc T7510.

Залежно від конфігурації, пристрій отримає від 4 до 8 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач об’ємом 64, 128 або 256 ГБ. Основна камера гаджета включає чотири сенсора з роздільною здатністю 16, 8, 2 і 2 Мп. Ємність вбудованого акумулятора смартфона складе 4900 мАг, а в якості біометричного аутентифікатора виробник вибрав сканер відбитків пальців, що розмістився на тильній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус Hisense D50 5G має посилені кути, помаранчеву кнопку харчування на правій грані і клавіші регулювання гучності такого ж кольору зліва. З коробки смартфон буде працювати під управлінням Android 9 Pie. Дата релізу і вартість новинки поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.