Інсайдер назвав всі характеристики HUAWEI nova 8 і nova 8 Pro

Незабаром після того, як HUAWEI оголосила дату презентації серії смартфонів nova 8, відомий інсайдер Digital Chat Station опублікував докладний список характеристик майбутніх новинок. Відповідно до джерела, відмітними рисами пристроїв стануть фірмові процесори Kirin, підтримка технології швидкої зарядки високої потужності і OLED-дисплеї з підвищеною частотою оновлення.

Судячи з публікації, оформленої у вигляді таблиці, HUAWEI nova 8 отримає скляний корпус товщиною 7,64 мм, а також OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і вирізом під селфі-модуль на 32 Мп. Основна камера смартфона буде представлена ​​чотирма сенсорами з роздільною здатністю 64 (головний), 8 (ширококутний), 2 (макрооб’єктив) і 2 Мп (датчик глибини). Акумулятор пристрою, ємність якого не повідомляється, отримає підтримку блоків живлення потужністю 66 Вт.

HUAWEI Nova 8 Pro, в свою чергу, обзаведеться 120-герцевою панеллю з врізаною в нього подвійною фронталкою (32 + 16 Мп). Конфігурація основної камери гаджета і зарядний пристрій будуть ідентичні базової моделі. Обидві версії, як стверджує інсайдер, отримають процесор Kirin 985 з підтримкою мереж 5G і дебютують в модифікаціях 8/128 ГБ і 8/256 ГБ. З чуток, ціна моделі nova 8 стартує з позначки $ 458, а nova 8 Pro обійдеться покупцям в суму від $ 610. Презентація смартфонів відбудеться 23 грудня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.